Unique Lights

Als marktleider in de LED verlichting is Unique Lights de juiste partner voor verduurzaming in de zuivelindustrie.

Partnerschap, ambassadeur of samenwerking; welke benaming het ook krijgt, Unique Lights en Jongsma Engineering Solutions troffen elkaar in oktober 2019 en kennen sindsdien een extensief gezamenlijk portfolio.

En met rede; met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring is Unique Lights één van de eerste pioniers in duurzame LED systemen. Daar waar anderen afhaakten, bleef Unique Lights innoveren in hoog tempo en hebben kansen gepakt resulterend tot waar ze nu staan: in de absolute voorhoede op het gebied van LED verlichting.

Unique Lights is primair geen product verkopende entiteit, maar een oplossingsgerichte partner. We regelen niet alleen de LED verlichting, maar bieden complete Turnkey oplossing van A-Z. Van eerste lichtplan tot installatie, en van advies tot financiering. Kortom, compleet ontzorgd. Zo is Unique Lights als marktleider in de LED verlichting de juiste partner voor verduurzaming in de zuivelindustrie.

Turnkey geregeld van eerste plan tot en met installatie en onderhoud.

In het bijzonder in de zuivelindustrie kan namelijk veel winst worden behaald met LED verlichting. Uitdagingen rondom HACCP, strikte hygiëneregels en omvang zijn door slimme toepassingen duurzaam op te lossen. Bij ieder project bekijken we samen met u de locatie, de werkzaamheden en de beoogde oplossingen. Om deze in kaart te brengen stellen we een lichtplan en plan van aanpak op. Zo kunnen we voor ieder project de beste verlichting realiseren; overal in uw bedrijf het juiste verlichtingsniveau met mogelijk minder armaturen dan in een conventionele bestaande situatie. Vervolgens voeren onze specialisten voor u alle werkzaamheden op weg naar probleemloos LED conform afspraak uit. Van projectbegeleiding, installatie en vlekkeloze oplevering tot en met onderhoud. Zo komen we niet alleen tot de duurzaamste oplossing, ook kiezen we zo de voordeligste oplossing voor u.

Efficiënte implementatie door optimale afstemming in het voortraject.

Naast een duurzame en voordelig oplossing biedt LED verlichting echter nog veel meer voordelen. Zo draait LED verlichting aanzienlijk bij aan de veiligheid door beter licht en zicht en behoeft het vele male minder onderhoud. Bovendien kunnen we door nauw betrokken te zijn bij de implementatie de installatie zo soepel mogelijk laten verlopen. Vooraf kijken we zorgvuldig naar hoe we de installatie zo efficiënt mogelijk kunnen insteken. Onze kennis van de zuivelindustrie en de bijzondere vraagstukken die verlichting hier met zich meebrengt zetten we in om ook hier duurzaam en budgetbewust te werk te gaan. Door optimale afstemming in dit voortraject kunnen wij uw overstap naar LED verlichting realiseren zonder hierbij uw dagelijkse werkzaamheden en productie te verstoren.

Profiteren van de beste LED oplossing zonder zelf te investeren.

De besparing in LED verlichting is er één voor de lange termijn. Onderhoud- en energiebesparingen betalen zichzelf over de jaren heen terug. Echter is de investering die voorafgaand nodig is soms een aanslag op uw werkkapitaal. Unique Lights werkt met flexibele financiële oplossingen, op maat gemaakt per project. Budget neutrale concepten waarin uw werkkapitaal intact blijft en u toch direct kunt profiteren van de voordelen van LED verlichting. Uit onze calculaties blijkt dat in de meeste situaties de besparingen per maand zelfs hoger kan zijn dan de uitgaven. Zo kunnen we u een oplossing bieden die verder gaat dan budgetneutraal zijn.

Unique Lights Zuivel Brochure

Unique Lights Brochure

Inschrijven Nieuwbrief