Netwerken

Jongsma Engineering Solutions

Netwerken

Wietze Jongsma is matchmaker voor bedrijven en brengt verbindingen tot stand. Netwerken en relatiebeheer spelen daarbij een belangrijke rol. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen mag niet ontbreken.

WTC Netwerk

Wietze Jongsma is lid van het World Trade Center Netwerk Leeuwarden (WTC). Bijna 750.000 bedrijven zijn lid van het wereldwijde WTC netwerk via 320 kantoren in 90 landen. Het WTC heeft als doel om bedrijven te ondersteunen bij hun ontwikkelingen op internationaal gebied. Doordat het werkgebied van Jongsma Engineering Solutions (JES) een steeds internationaler karakter krijgt sluit de expertise van het WTC perfect aan op de bedrijfsactiviteiten van JES.

Denken Delen Durven Doen

Wietze Jongsma is bedenker/initiatiefnemer van het collectief Denken Delen Durven Doen. Het idee is geboren tijdens het bezoek aan de Olympische Spelen in Sochi (met de Clafis Schaatsploeg). Op 18 september 2019 vindt de zesde editie plaats. 7 partners/lokale bedrijven van Jongsma dragen het gedachtengoed een warm hart toe.

Dorstige Koopman

Op initiatief van Jan Bles is er een ploeg van 25 meedenkers, doeners en investeerders gevormd om het contact met de boer, visser en tuinder uit de omgeving te vernieuwen. Zie ook www.blesbros.nl.

The A team, cook & connect

Wietze Jongsma is lid van The A Team. The A Team is een netwerk en kookclub voor gelijkgestemde ondernemers die kennis willen delen en samenwerkingsmogelijkheden willen onderzoeken onder het genot van een heerlijke maaltijd. Op een avond van The A team worden zakelijke issues gedeeld, wordt er gespard over ondernemerszaken en worden kansen besproken. The A Team bestaat uit 17 ondernemers.

VNO-NCW

Wietze Jongsma is lid van VNO NCW. Het actieve lidmaatschap van dit grootste noordelijke netwerk biedt ondernemers de kans op een informele wijze waardevolle contacten te leggen en te onderhouden op een groot ondernemerspodium. Wietze Jongsma is actief in de Noordgang DDO (regio Dokkum, Drachten, Oosterwolde), dat als klankbordgroep dient voor VNO NCW. Op regelmatige basis worden hier diverse zakelijke en politieke thema’s besproken binnen een select collectief.

De Commerciële Club Ooststellingwerf

Wietze Jongsma is al jaren lid van de CCO. De CCO is opgericht met als doelstelling het bevorderen van de handel, industrie en dienstverlening op zowel plaatselijk als gemeentelijk niveau; het bevorderen van contacten met de gemeente, provincie en landelijke overheid; het bevorderen van de werkgelegenheid in de gemeente Ooststellingwerf; het bevorderen van de belangen van de leden van de vereniging. De CCO biedt uitstekende netwerkmogelijkheden.

Businessclub Thialf

Wietze Jongsma is lid van de Businessclub Thialf in Heerenveen. Businessclub Thialf biedt de mogelijkheid voor relatiemarketing en/of netwerken en natuurlijk speciale toegang tot de exclusieve Thialf businessclub op de 1e etage. Aanwezigheid bij de spannende schaatsevenementen gedurende het jaar is niet alleen een prachtige hobby, maar ook een fantastische manier om sport en mens bij elkaar te brengen.

Frisian Dutch Dairy Network

Wietze Jongsma is lid van de Frisian Dutch Dairy Network. Frisian Dutch Dairy Network is een netwerkorganisatie die de partijen binnen de zuivelmarkt in Friesland met elkaar verbindt.

Inschrijven Nieuwbrief