Even voorstellen

Over ons

Wietze Jongsma is de sleutel voor het definiëren van de klantbehoefte.

Als acquisiteur leg ik verbindingen tussen mijn opdrachtgevers uit de zuivelindustrie en mijn partners. Met meer dan 30 jaar ervaring in de zuivelindustrie heb ik contacten op alle bedrijfsniveaus en een breed klantenbestand opgebouwd. In de rol van “spelverdeler” geef ik u enthousiast toegang tot het kapitaal waarmee ik mij onderscheid: het netwerk en uitgebreide ervaring die ik heb opgebouwd in de zuivelindustrie. Ik omarm de gedachte dat door te delen je ook in staat bent om te vermenigvuldigen.

Zorgvuldig omgaan met onze relaties bepaalt een groot deel van het succes. Het is daarom belangrijk dat er vertrouwen tussen de partijen wordt opgebouwd waardoor een solide basis kan worden gelegd voor een gezonde bedrijfsvoering. Hieruit ontstaan bestendige en langdurige samenwerkingen. Door de combinatie van deze ervaring en kennis maak ik het mogelijk dat de behoeftes van de klant snel en duidelijk in kaart gebracht worden. Ik gebruik korte communicatielijnen in mijn netwerk om de behoeftes te delen met de juiste personen van mijn partners. Hierdoor ben ik in staat om met een deskundig team direct aan de slag te gaan en te komen tot aansprekende resultaten. Van budgetaanvragen tot en met complete turnkey projecten, met mijn teams kom ik tot de juiste oplossingen. Ik faciliteer, binnen complexe projectorganisaties als natuurlijk verbinder en ik blijf ook na het afronden van het contract nauw betrokken bij de klant.

Meer info: Linkedin Wietze Jongsma

Bekijk hier het interview met Wietze door Henk Waterlander in “Zitten met Henk”

Met een studieachtergrond in Voedingsmiddelentechnologie én International Business & Management, en veel ervaring in het buitenland, is Stephan Jongsma (zoon van Wietze) al geruime tijd betrokken bij de bedrijfsactiviteiten van Jongsma Engineering Solutions. In de afgelopen jaren heeft hij Wietze ondersteund tijdens een intensieve periode van vele operaties die Wietze moest ondergaan. In deze periode heeft Stephan kennis en ervaring opgedaan met de werkgebieden en het netwerk van JES met als doel om een steeds prominentere rol in de voorhoede te spelen bij JES. Op deze wijze is continuïteit in de JES bedrijfsvoering gewaarborgd. Zodoende werkt Stephan tegenwoordig op zzp-basis als allround-assistent van Wietze, en is inmiddels nauw betrokken bij verschillende partnerschappen.

Meer info: Linkedin Stephan Jongsma

De contactgegevens van Stephan:
Tel.: +31 (0) 6 13 90 25 03
E-mail:

Jongsma Engineering Solutions Projecten Stephan Jongsma

Frysk & Frij: waardevolle ontmoetingen op de Friese meren

De Friese meren: prachtig onderdeel van de schoonheid van het Friese landschap, de rust, ongerepte natuur en mooie uitzichten. Frysk & Frij is de sloep van Wietze die veelal wordt ingezet om ongestoord zakenrelaties op mee te nemen. Genietend van het gezelschap, het water, en het Fries landschap, ontstaan waardevolle gesprekken en ideeën.

Wietze Jongsma Engineering waardevolle ontmoeteingen op de friese meren

Inschrijven Nieuwbrief