Sponsoring

Jongsma Engineering Solutions

Sponsoring

Sponsoring Cycle for Hope: Samen tegen verslaving

Jongsma Engineering Solutions sponsort het team van Rouveen Kaasspecialiteiten dat deelneemt aan Cycle for Hope, Rondje Nederland 2020, 1.200 kilometer fietsen door Nederland in 48 uur in estafette. Met De opbrengsten van Cycle for Hope wordt steun gegeven aan verslaafden in hun strijd voor een nieuw leven.

Sponsoring DDDD: Helpt talenten en topsporters op weg

Het DDDD collectief draagt de ontwikkeling van de schaatssport een warm hart toe. Daarom hebben de 8 sponsoren van het DDDD-collectief ervoor gekozen om het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) in Heerenveen te ondersteunen in een unieke combinatie met de kosten voor vervoer. Door middel van een gezamenlijke bijdrage voor een bus is het CTO in staat om haar schaatstalenten optimaal te laten trainen op diverse locaties.

 

Jongsma was sponsor van het schaatsteam van Desly Hill Institute

Jongsma Engineering Solutions was sponsor van het nieuwe team van Desly Hill Institute en stelde een nieuwe Peugeot Boxer beschikbaar voor schaatsseizoen 2017/2018 voor de Olympische droom van o.a. Sjoerd de Vries en Vanessa Bitner. Daarnaast heeft Wietze Jongsma samen met de sponsoren Beenen Heerenveen en Oenema Oosterwolde het mogelijk gemaakt dat het trainingskamp naar Noorwegen kon plaats vinden.

De snelle levering werd mogelijk gemaakt door FGD lease via Arne Brouwers.

Op de eerste foto vlnr Wietze Jongsma, Desly Hill(Trainer Coach), Arne Brouwers (Algemeen Directeur Autogroep), Sjoerd de Vries( 1000 en 1500 meter topschaatser). Sjoerd is de chauffeur van de bus, die multifunctioneel inzetbaar is voor het gehele team.
Ook heeft Jongsma samen met de sponsoren Beenen Heerenveen en Oenema Oosterwolde het mogelijk gemaakt dat het trainingskamp naar Noorwegen kon plaats vinden.

Medprevent Lippenhuizen (Manager Ronald Bullinga) is sponsor van Sjoerd de Vries.

Jongsma en de WSVO: Wieler Sport Vereniging Ooststellingwerf

Tussen sport en bedrijfsleven zitten vele overeenkomsten. De passie die mensen hebben om het goed te doen, zichzelf willen verbeteren en de wil om te leren. Ieder op zijn eigen niveau wil dat zijn of haar prestaties erkend en gezien worden. Daarin verschillen sport en bedrijfsleven niet van elkaar.

Jongsma Engineering Solutions sponsort daarom WSVO: Wieler Sport Vereniging Ooststellingwerf

WSVO is de vereniging voor de toerfietser op de weg (race) en de mountainbiker (MTB) in Ooststellingwerf. De vereniging is officieel opgericht op 1 januari 2017 en komt voort uit het samengaan van CyclOoststellingwerf en TFC ’t Kamrad, afdeling MTB jeugd.

Jongsma sponsort SV de Griffioen

Jongsma Engineering is sponsor van SV de Griffioen in Oosterwolde.

Inschrijven Nieuwbrief