Sponsoring

Jongsma Engineering Solutions

Sponsoring

Jongsma sponsort schaatser Klaas Meekma

Jongsma ondersteunt schaatser Klaas Meekma

Jongsma Engineering Solutions ondersteunt schaatser Klaas Meekma in zijn traject van talent naar wereldtopper. Klaas is een jonge talentvolle schaatser uit Woudsend . Samen met de Dorstige Koopmannen van Omke Jan is er een mooi sponsorcollectief ontstaan om Klaas op weg helpen en hem de komende twee jaar te gaan sponsoren. Daarnaast zal het sponsorcollectief Klaas ook zakelijk begeleiden.

Sponsoring Cycle for Hope: Samen tegen verslaving

Jongsma Engineering Solutions sponsort het team van Rouveen Kaasspecialiteiten dat deelneemt aan Cycle for Hope, Rondje Nederland 2020, 1.200 kilometer fietsen door Nederland in 48 uur in estafette. Met De opbrengsten van Cycle for Hope wordt steun gegeven aan verslaafden in hun strijd voor een nieuw leven.

Sponsoring DDDD: Helpt talenten en topsporters op weg

Jongsma en het  DDDD collectief dragen de ontwikkeling van de schaatssport een warm hart toe. Daarom hebben de 8 sponsoren van het DDDD-collectief ervoor gekozen om het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) in Heerenveen te ondersteunen in een unieke combinatie met de kosten voor vervoer. Door middel van een gezamenlijke bijdrage voor een bus is het CTO in staat om haar schaatstalenten optimaal te laten trainen op diverse locaties.

Jongsma was sponsor van het schaatsteam van Desly Hill Institute

Jongsma Engineering Solutions was sponsor van het nieuwe team van Desly Hill Institute en stelde een nieuwe Peugeot Boxer beschikbaar voor schaatsseizoen 2017/2018 voor de Olympische droom van o.a. Sjoerd de Vries en Vanessa Bitner. Daarnaast heeft Wietze Jongsma samen met de sponsoren Beenen Heerenveen en Oenema Oosterwolde het mogelijk gemaakt dat het trainingskamp naar Noorwegen kon plaats vinden.

De snelle levering werd mogelijk gemaakt door FGD lease via Arne Brouwers.

Jongsma is sponsor van S.V. Oosterwolde en de WSVO

Tussen sport en bedrijfsleven zitten vele overeenkomsten. De passie die mensen hebben om het goed te doen, zichzelf willen verbeteren en de wil om te leren. Ieder op zijn eigen niveau wil dat zijn of haar prestaties erkend en gezien worden. Daarin verschillen sport en bedrijfsleven niet van elkaar. Jongsma Engineering Solutions sponsort daarom S.V. Oosterwolde en de WSVO: Wieler Sport Vereniging Ooststellingwerf.

Inschrijven Nieuwbrief