Özgazi zet wederom een stap voorwaarts in technologie

Özgazi zet wederom een stap voorwaarts in technologie
27 juni 2021 JES

Alpma ligt op schema met de realisatie van een compleet nieuwe RO Installatie bij Özgazi Dairy in Etten Leur. Na vele eerdere projecten wordt momenteel hard gewerkt om de RO installatie voor geitenmelk op tijd in productie te krijgen.

Een prachtige uitbreiding van het zeer diverse en complete productieprogramma, waar geitenmelk wordt geconcentreerd voor efficiënt transport naar het buitenland. Ook heeft er een uitgebreide succesvolle onderhoudsservice plaatsgevonden aan de bestaande installaties. Na vele projecten en investeringen met ALPMA in de afgelopen jaren, is Özgazi onder leiding van eigenaar en CEO Serif Aktur uitgegroeid tot grootste Feta kaas producent van Europa.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer achtergrondinformatie:

Inschrijven Nieuwbrief