VidarWood

Jongsma Engineering Solutions is een nieuw partnerschap aangegaan met VidarWood. Vidarwood is producent van hoogwaardige kaasplanken voor in de kaasproductie en kaasveredeling.

VidarWood

VidarWood is een toonaangevende producent en leverancier van naaldhout producten. Met haar twee moderne productielocaties wordt de Europese markt voorzien van klant specifieke halffabricaten en eindproducten.
Eén van de specialiteiten van VidarWood is de productie en door-ontwikkeling van Vuren en Grenen kaasrijpingsplanken voor de kaas-industrie. Met jarenlange ervaring, kennis en onderzoek biedt VidarWood een breed assortiment kaasplanken passend voor elke specifieke klantvraag. Met deze topproducten worden praktijkproblemen, zoals het doorbuigen, schimmelvorming bij noesten, en lekkage van de plank voorkomen. De sleutelwoorden tot succes zijn:

1. Kwaliteit
2. Hygiëne
3. Technische ondersteuning
4. Langdurige winstgevendheid

De breed bekende OST15® kaasplanken zijn veel gevraagd zowel binnen als buiten Europa. De merknaam OST15® refereert naar haar Zweedse oorsprong. “Ost” is het Zweedse woord voor kaas en 15 herinnert aan de eerste kaasplank productielijn.

VidarWood kaasrijpingsplanken met hun gegarandeerde productkwaliteit zijn het directe antwoord op de stringente wet- en regelgeving betreffende voedselveiligheid. Met een breed assortiment, continue productinnovaties en een maximale klantondersteuning draagt VidarWood bij aan de ontwikkelingen en innovaties binnen de kaasindustrie.

De Europese kaasindustrie automatiseert in hoog tempo en vraagt om kaasplanktypen welke maximaal aansluiten op de nieuwe verwerkingssystemen. Dit maakt een continue ontwikkeling en innovaties op kaasplank gebied cruciaal. Met twee eigen laboratoria met faciliteiten op het gebied van sterkte-, migratie- en duurzaamheidstesten wordt er doorlopend gewerkt aan productoptimalisaties.

VidarWood Jongsma Engineering Solutions

Inschrijven Nieuwbrief