Even voorstellen

Wietze Jongsma

Over mij

Wietze Jongsma is de sleutel voor het definiëren van de klantbehoefte.

Als acquisiteur en procesmanager leg ik verbindingen tussen mijn opdrachtgevers uit de zuivelindustrie en mijn partners. Met meer dan 30 jaar ervaring in de zuivelindustrie heb ik klantcontacten op alle bedrijfsniveau’s.

In de rol van “spelverdeler” geef ik u enthousiast toegang tot het kapitaal waarmee ik mij onderscheid: het enorme netwerk en uitgebreide ervaring die ik heb opgebouwd in de zuivelindustrie. Ik omarm de gedachte dat door te delen je ook in staat bent om te vermenigvuldigen.

Door de combinatie van deze ervaring, kennis en mijn zeer brede netwerk maak ik het mogelijk dat de behoeftes van de klant snel en duidelijk in kaart gebracht worden.

Vervolgens gebruik ik de korte communicatielijnen in mijn netwerk om de behoeftes te delen met de juiste personen van mijn partners. Hierdoor ben ik in staat om met een deskundig team direct aan de slag te gaan en te komen tot aansprekende resultaten. Van budgetaanvragen tot en met complete turnkey projecten, met mijn teams kom ik tot de juiste oplossingen.

Ik faciliteer, binnen complexe projectorganisaties als natuurlijk verbinder en ik blijf ook na het afronden van het contract nauw betrokken bij de klant.

Verbindende schakel

Inmiddels ben ik meer dan 15 jaar zelfstandig acquisiteur/agent/ambassadeur voor meerdere (internationale) familiebedrijven die actief zijn in de zuivelindustrie (klik op het logo voor meer informatie):

Ik heb bewust gekozen om partnerships aan te gaan met familiebedrijven met een directeur/eigenaar, in plaats van grote (beursgenoteerde) ondernemingen.

Meer info: Klik hier voor mijn CV 

Inschrijven Nieuwbrief