JB Besturingstechniek

Jongsma Engineering Solutions BV is sinds 2004 salesmanager voor JB Besturingstechniek. JB Besturingstechniek levert een complete oplossing voor industriële automatisering en werkt onder andere met geavanceerde cameratechnologie. De klantbehoefte staat centraal.

Jongsma Engineering Solutions heeft samen met JB Besturingstechniek voor uw productieproces in de zuivelindustrie en levensmiddelenindustrie drie innovatieve controlesystemen ontwikkeld. Alle besturingssystemen zijn custombased.

Drie soorten camera controlesystemen
Food QA Vision
Hoogwaardige cameracontrole voor de voedingsmiddelenindustrie. Hiermee worden verpakkingen gecontroleerd op de stiknaden, de bodembedrukking en de kwaliteit van de seal. De sealcontrole is een geheel nieuwe dienstverlening van JB Besturingstechniek en is een doorbraak in de  poederverpakkingsindustrie.

Cheese QA Vision
Hoogwaardige cameracontrole voor de kaasindustrie. Hiermee kan een kaasfabriek elke individuele kaas volgen. Ook alle soorten afwijkingen van kaas kunnen automatisch worden gelezen met cameratechnologie. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

RTM OEE (Realtime Management Overall Equipment Effectiveness)
Voor het meten van de efficiency van uw productielijnen en in kaart te brengen waar de effectiviteit kan worden verbeterd.

QA Vision en RTM OEE binnen 2 jaar terugverdiend
Met QA Vision cameratechniek en RTM OEE ziet u direct of een product afwijkt en kunt u deze direct verwijderen of aanpassen. Zo voorkomt u te laat  geconstateerde gebreken en het uit de handel moeten nemen van onnodig grote partijen. Met deze cameratechnieken verbetert u de kwaliteitscontrole. Bovendien levert camaratechnologie een besparing op arbeidskosten op. Door de toenemende efficiency van uw productielijn worden de cameracontrolesystemen van JB Besturingstechniek doorgaans in een periode van minder dan 2 jaar terugverdiend.

Sponsoring marathonschaatsen

Samen met JB Besturingstechniek is Jongsma Engineering Solutions BV al jaren trouwe sponsor van Stichting Marathonschaatsploeg Groningen, waar het SelectEQ marathonschaatsteam (dat voorheen reed onder de naam JB Besturingstechniek) onder valt. Wietze Jongsma is geen onbekende in het schaatsen. Jongsma was twee jaar lang zakenbehartiger van meervoudig Olympisch en wereldkampioen Shani Davis. Alles over de topprestaties leest u op www.selecteq.nl/sponsoring.

Inschrijven Nieuwbrief