Breman

Jongsma Engineering Solutions is commercieel adviseur voor Breman Zwolle BV. Breman is een waardevolle partner in installatietechniek.

Breman Installatiegroep is een familiebedrijf opgericht in 1925. Inmiddels telt het bedrijf maar liefst 40 zelfstandige bedrijven die opereren in Nederland en Duitsland.

Innovatieve installatietechniek

Breman Zwolle is een veelzijdige, ervaren installatiespecialist. Het bedrijf levert en onderhoudt hoogwaardige en duurzame werktuigkundige en regeltechnische installaties binnen de utiliteitssector. Dit betreft sanitaire technieken, verwarmingstechniek, luchtbehandelingstechniek, koeltechniek en meet- en regeltechniek Sinds de oprichting in 1973 heeft Breman Zwolle een omvangrijke klantenkring opgebouwd. De opdrachtgevers komen onder meer uit de zorg, het onderwijs, de industrie en de vastgoedsector. Breman Zwolle is ISO 9001, BRL 6000 scope 4, 5, 6, 7 en 8, SCIOS-, F-gassen- en VCA**-gecertificeerd en heeft duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

Bijzonder is dat de medewerkers al sinds 1972 evenveel zeggenschap hebben over het bezit als de aandeelhouders. Dit maakt Breman tot een heel betrokken en servicegerichte onderneming. Breman combineert grootschalige kennis met kleinschalige voordelen. Wij waren als Jongsma Engineering Solutions onder de indruk van de visie, betrokkenheid en vaktechniek van Breman. Sinds 2014 treedt Jongsma op als commercieel adviseur voor Breman.

Jongsma en Breman delen hun kennis, ervaring en enthousiasme graag met u. Ondernemen is voor ons delen, durven en doen

Inschrijven Nieuwbrief