Air Quality Process

Jongsma Engineering Solutions is partner van de Franse bedrijven Air Quality Process en Safrair, twee dochterondernemingen van de familie QUALIT’AIR holding.

AIR QUALITY PROCESS/SAFRAIR is een familiebedrijf uit Zuid-Frankrijk en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de hygiënische airconditioning voor kaasmakerijen. Inmiddels hebben ze meer dan 300 fabrieken uitgerust met ruim 5.000 werkende conditioners.

Air Quality biedt op maat gemaakte oplossingen voor alle soorten kaas: speciale kazen (zacht/halfzacht, hard, blauw), pasta filata, verse of verwerkte kazen.

Dankzij de expertise in luchtstroombeheer en unieke airconditioners, zullen klanten de hoogste sanitaire veiligheid ervaren; het gehele assortiment aan airconditioners (vloer/plafond, wassen door CIP of handmatig) is USDA goedgekeurd voor gebruik in zuivelfabrieken. Bovendien genereert Air Quality ’s wereldwijde oplossingen vaak grote energiebesparingen ten opzichte van klassieke opvattingen.

Met betrekking tot verouderingskamers, naast de klassieke functies (regeling van temperatuur, hygrometrie, toevoer van verse lucht, regeling van ammoniak), kunnen converteerbare units aangeboden worden om de klant meer flexibiliteit te bieden om de evolutie van hun behoeften te beantwoorden, i.p.v. monofunctionele kamers. Ook is Air Quality in staat om kleine en converteerbare units perfect aan te passen aan uw R&D-cellen.

De filosofie omvat een transparante samenwerking met klanten, wat inhoudt dat Air Quality diepgaande studies, aanbevelingen of gedetailleerde luchtdiagnoses (bestaande fabrieken) aanbied. Dit om het sanitaire niveau, verificatie van prestaties en/of training na inbedrijfstelling (interacties tussen de lucht en kazen) waar mogelijk te verbeteren.

Meer informatie over Air Quality/SAFRAIR kunt u vinden op www.airqualityprocess.com

Inschrijven Nieuwbrief