Preview de Zilveren Bal op 16 maart a.s.

Preview de Zilveren Bal op 16 maart a.s.
9 maart 2022 JES

De Zilveren Bal is ‘s werelds snelste schaatsshow en vindt op woensdagavond 16 maart 2022 voor de zesde keer plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Met de beste internationale sprinters aan de start, spannende wedstrijden over 100 meter en een spectaculaire show wordt het na een jaar afwezigheid i.v.m. het coronavirus een geweldige avond.

Telkens strijden er drie absolute toppers tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Uiteindelijk blijven de drie snelste dames en heren over. Het publiek staat tijdens de wedstrijden direct tegen de kussens en voelt het ijs bij de start opspatten! In onderstaande video alvast een sneak preview van wat je kunt verwachten! Er zijn nog tickets beschikbaar, dus bestel hier snel!  (er zijn tevens nog enkele VIP plaatsen beschikbaar!)

Inschrijven Nieuwbrief