Jongsma wenst u Prettige Feestdagen en Gezondheid toe!

Jongsma wenst u Prettige Feestdagen en Gezondheid toe!
16 december 2021 JES

2021 is voor velen een moeilijk jaar geweest. Met de enorme impact van Corona werden we weer gedwongen om te blijven zoeken naar creativiteit. Desondanks hebben we ons aangepast en heeft dit jaar ook mooie dingen opgeleverd.

2021 heeft voor Wietze Jongsma in het teken gestaan van herstel. De zeven knieoperaties in de afgelopen drie jaar kunnen we eindelijk achter ons laten en door regelmatige fysiosessies is herstel in volle gang. Zo werden het afgelopen jaar vele ‘kilometers’ afgelegd om onze gewaardeerde zakenpartners en klanten te bezoeken. Met mooie projecten in het vooruitzicht gaan we het komende jaar met volle energie en overtuiging tegemoet.

Wij bedanken u hartelijk voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking. Wij wensen u, met uw familie en vrienden Prettige Kerstdagen en een Gelukkig en vooral Gezond 2022 toe!

Inschrijven Nieuwbrief