Frédéric Delacour Export Sales Manager Servi Doryl met pensioen

Frédéric Delacour Export Sales Manager Servi Doryl met pensioen
16 december 2021 JES

Na 33 jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt, gaat Frédéric Delacour, Export Sales Manager van Servi Doryl, op 1 januari 2022 met pensioen. Aan het einde van dit jaar wordt een bladzijde van de geschiedenis omgedraaid, met het pensioen van een van de oudste medewerkers van Servi Doryl.

De ontwikkeling van microgeperforeerde kaasvaten voor de productie van geperste kazen heeft veel te danken aan Frédéric. Dankzij de vele uren die hij doorbracht met kaasmakers, in het hart van het proces, kon Frédéric oplossingen op maat vinden voor zijn klanten. Zijn talrijke reizen hebben Servi Doryl ertoe gebracht de helft van zijn productie naar alle continenten te exporteren.

We willen Frédéric ontzettend bedanken voor de samenwerking, zijn inzet en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt over de afgelopen 14 jaar en wensen je het allerbeste! Klik hier voor het nieuwsbericht van Servi Doryl

Inschrijven Nieuwbrief