Elfstedenhal mikt op spetterende afsluiting olympisch schaatsseizoen

Elfstedenhal mikt op spetterende afsluiting olympisch schaatsseizoen
11 oktober 2021 JES

Als voorzitter van Stichting De Zilveren Bal is Wietze Jongsma nauw betrokken bij de organisatie en strategie van het schaatsevenement. De Zilveren Bal is ‘s werelds snelste schaatsshow en vindt op woensdagavond 16 maart 2022 voor de zesde keer plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Een kick-off wordt georganiseerd voor alle sponsoren en vindt plaats op 17 november 2021.

Met de beste internationale sprinters aan de start, spannende wedstrijden over 100 meter en een spectaculaire show wordt het na een jaar afwezigheid i.v.m. het coronavirus een geweldige avond. Telkens strijden er drie absolute toppers tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Uiteindelijk blijven de drie snelste dames en heren over. Het publiek staat tijdens de wedstrijden direct tegen de kussens en voelt het ijs bij de start opspatten! Absolute topsport in combinatie met uniek entertainment levert een geweldige avond op!

De Elfstedenhal, De Zilveren Bal en KNSB slaan de handen ineen voor een bomvolle afsluitende schaatsweek voor jong en oud. Van 12 tot en met 20 maart 2022 staat de Elfstedenhal in Leeuwarden in het teken van de afsluitende schaatsweek van Nederland. Tijdens deze week kan de bezoeker genieten van verschillende evenementen, maar ook meedoen aan diverse activiteiten en clinics. Het volledige programma wordt dit najaar bekendgemaakt, maar één ding is zeker: het wordt een bomvol programma met voor ieder wat wils. Ook is er ruimte voor bedrijven en initiatieven om tijdens deze week zelf activiteiten te ontplooien in de Elfstedenhal.

De evenementen werden al eerder in de Elfstedenhal georganiseerd, maar nooit eerder sloegen de verschillende partijen de handen op deze manier ineen om alles en iedereen met elkaar te verbinden. Voor meer informatie zie www.dezilverenbal.nl .

Inschrijven Nieuwbrief