Sponsornieuws: Van talent naar wereldtopper

Sponsornieuws: Van talent naar wereldtopper
25 september 2020 JES

Jongsma ondersteunt schaatser Klaas Meekma in zijn traject van talent naar wereldtopper. Klaas is een jonge talentvolle schaatser uit Woudsend en heeft de afgelopen jaren bij Omke Jan gewerkt. Dit jaar doet hij eindexamen van het VWO op de topsporttalent school OSG Sevenwolden in Heerenveen. Omdat hij de ambitie heeft om een wereldtopper te worden ontbreekt het hem aan tijd om, naast zijn school en trainingen, zijn sportieve droom te financieren.

Samen met de Dorstige Koopmannen van Omke Jan is er een mooi sponsorcollectief ontstaan om Klaas op weg helpen en hem de komende twee jaar te gaan sponsoren. Daarnaast zal het sponsorcollectief Klaas ook zakelijk begeleiden.

Jongsma ondersteunt schaatser Klaas Meekma

Inschrijven Nieuwbrief