Annulering 7e editie DDDD op 8-9-2020

Annulering 7e editie DDDD op 8-9-2020
26 augustus 2020 JES

Denken Delen Durven Doen 2020 Wietze JongsmaDe afgelopen maanden zijn niet voor iedereen even makkelijk geweest. Zo staat het Corona virus al een tijdje centraal, en zijn we verplicht ons leven hierop aan te passen. Desondanks zagen wij DDDD als een prachtige gelegenheid om weer wat positiviteit ons leven in te blazen. Tijdens de 7e editie van DDDD, zouden alle sponsoren beschikken over een eigen sloep gevuld met 10 gasten om volop te kunnen netwerken in een informele sfeer en te genieten van de Friese natuur.

Met pijn in het hart is besloten om de 7e editie van DDDD te annuleren voor 2020 en vooralsnog deze op te schorten naar een mogelijke wintereditie op het ijs en/of zomer 2021 bij de Twirre in Langweer.

Namens alle sponsoren wensen wij jullie alle goeds!

Wietze & Stephan Jongsma

Inschrijven Nieuwbrief