Upcoming

Upcoming
28 mei 2020 JES

Friesland Post

In de volgende editie van Friesland Post verschijnt een interview met Wietze Jongsma ‘’van kleine snotnoas tot een echte verbinder’’.

DDD

In de komende weken zal snel duidelijk worden of en wanneer de 7e editie van het jaarlijkse DDDD-event (Denken, Delen, Durven, Doen) zal plaatsvinden. Als alle omstandigheden het toelaten kunnen we over één ding alvast zeker zijn, het belooft een unieke editie te worden.

Nieuwe website Servi Doryl

In juni 2020 wordt de volledig vernieuwde website van Servi Doryl gelanceerd.

De Zilveren Bal

Als voorzitter van het bestuur van de Stichting De Zilveren Bal is Wietze Jongsma nauw betrokken bij de organisatie en strategie van het snelste schaatsevenement ter wereld. Ondanks de onzekere Corona tijd zijn de voorbereidingen op de 2021 editie al van start gegaan. De Zilveren Bal 2021 is gepland op 10 maart 2021 (aansluitend op de wereldbekerfinale 6-7 maart in Thialf) in de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Speerpunt voor de 2021 editie is het professionaliseren van de zakelijke arrangementen. Toernooidirecteur en initiatiefnemer Jan Ykema geeft aan dat het toernooi meer ruimte wil bieden voor VIP-gasten met meer verschillende mogelijkheden. Daarnaast zal de focus op het vastleggen van internationale schaatsers doorgetrokken worden.

Inschrijven Nieuwbrief