Stephan Jongsma in de voorhoede van Jongsma Engineering Solutions

Stephan Jongsma in de voorhoede van Jongsma Engineering Solutions
28 mei 2020 JES

Wietze’s zoon Stephan Jongsma is al geruime tijd betrokken bij de bedrijfsactiviteiten van JES. In de afgelopen jaren heeft hij op de achtergrond Wietze ondersteund en steeds meer kennis gekregen van en ervaring met de werkgebieden van JES.

De komende maanden gaat Stephan een trainingstraject in bij ALPMA en Unique Lights om zo nog meer detail kennis te vergaren. Dit met als doel om een steeds prominentere rol in de voorhoede te spelen bij JES. Op deze wijze wordt continuïteit in de JES bedrijfsvoering gewaarborgd, en kan Stephan Wietze ondersteunen tijdens zijn knie-revalidatie periode.

Stephan Jongsma Jongsma Engineering Solutions

Inschrijven Nieuwbrief