De Zilveren Bal: Steeds meer deelnemers bekend, sponsornieuws en Wietze Jongsma voorzitter bestuur

De Zilveren Bal: Steeds meer deelnemers bekend, sponsornieuws en Wietze Jongsma voorzitter bestuur
13 februari 2020 JES

Over een kleine maand is het zover, de vijfde editie van De Zilveren Bal op woensdag 11 maart! De komende weken gaan alle puzzelstukjes op z’n plek vallen. Zo wordt bijvoorbeeld in razend tempo bekend welke deelnemers (waaronder Gilmore Junio, de winnaar van vorig jaar) er definitief aan de start gaan verschijnen.

Sponsoring
De Zilveren Bal biedt vanaf dit jaar aan meerdere partijen de mogelijkheid om zich te profileren als hoofdsponsor. Dit is goed voor de continuïteit en kwaliteit van het evenement. Zo is bijvoorbeeld de samenwerking met de locatie Elfstedenhal geïntensiveerd tot hoofdsponsorschap. Dit levert een efficiëntieslag op voor het evenement, wat nieuwe kansen biedt.

Organisatie
Inmiddels is Wietze Jongsma aangetreden als nieuwe voorzitter het stichtingsbestuur. Achter de schermen vervult het stichtingsbestuur een essentiële rol in de realisatie van het evenement.

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief

Jongsma Engineering Solutions Zilveren Bal

Inschrijven Nieuwbrief