Terugblik op 2019

Terugblik op 2019
12 december 2019 JES

Met een gevoel van trots en dankbaarheid kijken wij terug op de uitvoering van een bijzondere reeks projecten in de afgelopen twee jaar. Door het vertrouwen en de intensieve samenwerking tussen onze opdrachtgevers en partner Alpma hebben we bijzondere projecten mogen realiseren. In het bijzonder; FrieslandCampina (Gerkesklooster), Royal A-Ware (Heerenveen), Rouveen Kaasspecialiteiten, Fonterra (Heerenveen), en Amalthea (Rijen).

In 2019 is een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen JES en Unique Lights. JES zal zich volop inzetten voor duurzaamheidsprojecten in LED systemen (food en non-food). Daarnaast is JES tevens partner geworden van AlpmaSulbana. Hiermee is JES in staat om oplossingen te bieden voor een belangrijk aandeel van de kaasproductielijn. Meer informatie over de nieuwe partners is hier te vinden.

Het afgelopen jaar hebben we wederom kunnen genieten van waardevolle zakelijke events. Zo vond deze zomer o.a. het 15 jarig jubileum van JES plaats, en de 6e editie van ‘Denken Delen Durven Doen’. Met volle overtuiging en plezier werd dit georganiseerd, en mede mogelijk gemaakt door het sponsorcollectief, waarvoor onze waardering groot is!

Net als Wietze kijkt ook Stephan Jongsma terug op een geslaagd eerste jaar als zelfstandig ondernemer. Naast een assisterende rol binnen JES, heeft hij Jongsma Kalkbestrijding van de grond weten te krijgen (https://www.kalkbestrijding.nl), met de focus op het duurzaam bestrijden van kalksteen, voor zowel de particuliere als commerciële markt. Daarnaast is Stephan nauw betrokken bij de agentschappen tussen JES, Air Quality Process, en Unique Lights.

Jongsma Engineering Solutions Wietze

Inschrijven Nieuwbrief