JES Sponsor van oefenwedstrijd SV de Griffioen SC Heerenveen

JES Sponsor van oefenwedstrijd SV de Griffioen SC Heerenveen
12 juli 2019 JES

Jongsma Engineering Solutions sponsort de oefen voetbalwedstrijd van SC Heerenveen tegen SV De Griffioen. SV De Griffioen bestaat dit jaar 60 jaar. Het jubileum wordt gevierd met een duel tegen SC Heerenveen. Deze wedstrijd werd op dinsdag 2 juli gespeeld. De Griffioen slaagde er helaas niet in om SC Heerenveen van de dubbele cijfers af te houden.

Op een volgepakt Sportpark Oostenburg scoorde de eredivisionist in de eerste helft een half dozijn doelpunten. Omdat daar in het tweede bedrijf nog een kwartet treffers aan toe werd gevoegd, eindigde het duel in 0-10.

De Griffioen, dat deze wedstrijd mocht spelen doordat het vorig jaar de Groenleven Cup won, kan terugkijken op een meer dan geslaagde dag, die door vele voetballiefhebbers bezocht werd.

Klik hier voor een volledig verslag

Inschrijven Nieuwbrief