Breman kiest voor het verduurzamen van bestaand vastgoed!

Breman kiest voor het verduurzamen van bestaand vastgoed!
28 juni 2019 JES

Breman Utiliteit Zwolle is verhuisd. Niet naar nieuwbouw op een nieuwe of huidige locatie maar naar bestaand vastgoed. Een bewuste keus van Breman, geheel in lijn met de groeiende aandacht voor hergebruik en circulair ondernemen. Afgelopen maand heeft Breman het vernieuwde pand aan de Pascalweg 2 te Zwolle betrokken.

André Cossee, directeur van Breman Utiliteit Zwolle, licht de keuze van de verhuizing toe. ‘Tot voor kort werkten we vanuit twee locaties, locatie Loggerweg in Westenholte en locatie Paxtonstraat op de Marslanden. Het was al langer een wens om van twee locaties naar één locatie te gaan en zo alles onder een dak te hebben. Dat maakt het werken gemakkelijker en efficiënter. Zodra de mogelijkheid zich voordeed hebben we snel geschakeld.

Inschrijven Nieuwbrief