15-Jarig jubileum Jongsma Engineering Solutions BV

15-Jarig jubileum Jongsma Engineering Solutions BV
10 april 2019 JES

Op 20 juni viert Wietze Jongsma zijn 15 jarig ondernemerschap. Dit viert hij in de vorm van een minisymposium. Uniek is dat beslissers uit de gehele Nederlandse zuivelindustrie (kaasproductie en wei veredeling) zijn uitgenodigd. Dit in de sfeer van Omke Jan te Woudsend, een bourgondische ontmoetingsplek waar volop ruimte is om te verbinden.

De volledige focus van het werkveld ligt intussen op de Zuivelindustrie met de levering van innovatieve membraansystemen, procestechnologie, kaasvaten en complete kaasproductielijnen. Er is gekozen voor een centrale rol voor ALPMA  in het programma, waar Jongsma zelfstandig agent is, voor Nederland en Nederlandstalig België. Daarnaast zijn waardevolle netwerken, in het leven van Wietze Jongsma, uitgenodigd.

Inschrijven Nieuwbrief