Stephan Jongsma schrijft zich in bij de KvK

Stephan Jongsma schrijft zich in bij de KvK
11 december 2018 JES

Vanaf 1 januari 2019 staat Stephan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer.

Stephan start als ondernemer met twee opdrachtgevers: Jongsma Engineering Solutions en Gottschalk Industries. Binnen Jongsma Engineering Solutions zal Stephan Wietze blijven assisteren met de lopende zaken. Met Gottschalk Industries als tweede opdrachtgever is Stephan vertegenwoordiger en daarmee verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de ecologische kalksteenbestrijder, D-Calc. D-Calc beschermt uw apparatuur en sanitair tegen kalksteen, is vrij van chemie en onderhoud, en behoudt de kwaliteit van uw water.

Voor meer informatie zie
www.kalkbestrijding.nl

In januari lanceert Stephan een compleet nieuwe website, om zo de online klanten nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn.

Inschrijven Nieuwbrief