Internationale aandacht voor ALPMA RO Installatie FrieslandCampina

Internationale aandacht voor ALPMA RO Installatie FrieslandCampina
11 december 2018 JES

De door ALPMA gerealiseerde grootste RO Installatie van Europa bij FrieslandCampina in Gerkesklooster trekt ook internationaal de aandacht.

In Duitsland wordt hieraan op 23 januari 2019 uitgebreid aandacht besteed in het gerenommeerde vakblad “Molkerei Industry” door middel van een interview met o.a. Wietze Jongsma en betrokkenen. Hierin zal een uitgebreide uitleg te lezen zijn over de door ALPMA gerealiseerde RO installatie voor FrieslandCampina.

Tevens zal het artikel Engelstalig verschijnen in het “International Dairy Magazine”, op 25 februari 2019. Het magazine focust zich op de grootste en nieuwste ontwikkelingen in de internationale zuivelindustrie.

Inschrijven Nieuwbrief