Wietze Jongsma in nieuwsbief Gemeente Ooststellingwerf

Wietze Jongsma in nieuwsbief Gemeente Ooststellingwerf
10 november 2018 JES

In de nieuwsbrief UPDATE voor ondernemers van de Gemeente Oostellingwerf wordt Wietze Jongsma genoemd door wethouder Marcel Bos.

Marcel Bos:” De netwerkbijeenkomsten van de Commerciële Club Ooststellingwerf en de ondernemersclub Overwerken zijn daarbij zeer helpend. Dat geldt ook voor de DDDD-bijeenkomsten die Wietze Jongsma, samen met enkele ondernemers organiseert. Het netwerk van Denken Delen Durven Doen staat voor mensen met brains en lef. Dit zijn organisatiewaarden waar we als gemeentelijke organisatie ook aan werken en dus raak ik daardoor geïnspireerd en enthousiast. Vanuit een open basis en ons netwerk kunnen we hier samen op in zetten. Alleen ben je niet veel; we moeten samen aan de slag.


klik hier voor de nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwbrief