Omke Jan Preamsylbokaal

Omke Jan Preamsylbokaal
27 september 2018 JES

Rondom de 2e editie van Omke Jan Preamsylbokaal was er een zuivelprogramma gebouwd. In de boergondische boerderij van Omke Jan waardevolle gesprekken met directieleden uit de Nederlandse Zuivel. Een mooie tocht met de sloep Frysk en Frij naar Sloten en heerlijk diner.

De volgende ochtend samen met Ausnutria, Bettine, Ozgazi en Rouveen hartelijk ontvangen met een presentatie en rondleiding door Royal Aware Heerenveen. Een waardevol praktijkvoorbeeld van “Als je durft te delen kun je vermenigvuldigen” .

Gezamenlijk na de heerlijke lunch een alternatief programma (praamzeilen moest worden afgelast door de extreme weersomstandigheden) . Met de oude melkboot over de Elfstedenroute en uitleg en bezichtigen van de korenmolen(1742) en industriemolen(houtzagerij) naast Omke Jan bezocht. De beide molens waren speciaal voor dit event opengesteld. Als afsluiter van het event in de avond wederom een mooi bourgondisch diner bij Omke Jan . Kortom, een wederom zeer geslaagde 2e editie van de Omke Jan Preamsylbokaal.

Inschrijven Nieuwbrief