Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering

Jongsma Engineering Solutions is als manager en consultant onafhankelijk en slagvaardig in het ontsluiten van de benodigde informatie voor project aanvragen in de zuivelindustrie. Met zijn brede kennis en zijn slagvaardige handelen creëert Jongsma Engineering de meest gewenste en unieke oplossing. Eigenaar Wietze Jongsma verbindt, inspireert en creëert.

Wietze Jongsma bedient de zuivelindustrie als extern deskundige namens 5 familiebedrijven. Ownership, bijzonder karakter en korte lijnen zijn kenmerkend voor zijn bevlogen werkstijl. Dit is alleen mogelijk door een directe verbinding met de directies van zijn opdrachtgevers en de decision makers van zijn partners, allen intensief werkzaam in dit bijzondere werkterrein.

De ervaringen en vooral de duurzaam opgebouwde relaties op directie niveau bij zijn opdrachtgevers in vele jaren in de zuivelindustrie (leidinggevend, commercieel en technologisch) maken het mogelijk dat Wietze Jongsma het verschil kan maken. 

ALPMA Breman Clafis JB Bestruringstechniek Novochem