Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering

Welkom op de website van Jongsma Engineering Solutions. Directeur, eigenaar en drijvende kracht achter Jongsma Engineering Solutions is Wietze Jongsma.

Wietze Jongsma is actief als onafhankelijke manager en consultant in de zuivelindustrie. Wietze heeft ruime kennis op technologisch, commercieel en management gebied in de zuivelindustrie. Met deze brede kennis, jarenlange ervaring en slagvaardige handelen is Wietze succesvol in vele projecten. Wietze Jongsma verbindt, inspireert en creëert.

Wietze vertegenwoordigt 6 toonaangevende familiebedrijven in de zuivelindustrie. Ownership, bijzonder karakter en korte lijnen zijn kenmerkend voor zijn bevlogen en succesvolle werkstijl. Dit is alleen mogelijk door zijn directe verbinding met de directies van zijn opdrachtgevers en de decision makers van zijn partners.

De ervaringen en vooral de duurzaam opgebouwde relaties op directie-niveau bij zijn opdrachtgevers maken het mogelijk dat Wietze Jongsma het verschil kan maken.

De toegevoegde waarde van Wietze is zichtbaar in vele succesvol gerealiseerde projecten in de zuivelindustrie. Lees hier meer over de diverse projecten van Wietze Jongsma.

 

ALPMA Breman Clafis JB Bestruringstechniek Novochem Air Quality Process Safrair