Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering

Jongsma Engineering Solutions BV is voor het Nederlandstalige deel van de Benelux agent voor Servi Doryl. Servi Doryl maakt kaasvaten voor zowel harde als semi-harde en zachte kaassoorten.

Afstemmen van productielijn en kaasvaten 

Aan het verkrijgen van dit prestigieuze agentschap voor Servi Doryl gingen jaren van voorbereiding vooraf. Jongsma Engineering Solutions BV is ook agent voor moedermaatschappij ALPMA. Daardoor kan Jongsma Engineering Solutions BV u ook adviseren over het afstemmen van de hele productielijn op de juiste kaasvaten en nieuwste innovatieve technologieën, zoals de winstgevende membraantechnologie. Op de ALPMA pagina leest u hier meer over.

'Het werk van Jongsma is gericht op netwerken, signaleren, adviseren en het verbinden van de juiste partijen om tot een optimaal productieproces te komen. We houden ons op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen, zodat we een volwaardig partner zijn in het adviseren over het meest efficiente en winstgevende productieproces,' aldus directeur Wietze Jongsma.

Neem contact op voor de beste aanbiedingen

 

ALPMA Breman Clafis JB Bestruringstechniek Novochem Air Quality Process Safrair