Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering

Jongsma Engineering Solutions is acquisiteur voor het ingenieursbureau CLAFIS Ingenieus. CLAFIS heeft een uitgebreide expertise voor het leveren van multidisciplinaire oplossingen voor uiteenlopende technische projecten. CLAFIS kenmerkt zich door korte lijnen. Jongsma Engineering Solutions zorgt voor een direct contact en relatie tussen CLAFIS en haar opdrachtgevers.

Betrokken, gedreven en deskundig: dat is CLAFIS Ingenieus. De ‘CLAFISbenadering’ kenmerkt zich door een open en dynamisch cultuur waarbij veel waarde gehecht wordt aan persoonlijke aandacht. Dit komt tot uiting in het sterk verankerd netwerk van kantoren. Dichtbij de klant, denkend en samenwerkend. De kleine vierhonderd medewerkers van CLAFIS zijn onder andere werkzaam in de energiesector, de industrie, infrastructuur, bouw en food. Daarnaast heeft het ingenieursbureau zich gespecialiseerd in geodesie, de maritieme sector, olie en gas en de ruimtelijke omgeving. Dankzij haar gespecialiseerde ingenieurs, technici en adviseurs bieden zij kennis uit verschillende invalshoeken waardoor zij fungeren als verbindende schakel in de markt. Of het nu gaat om advies, engineering of projectmanagement zij werken samen met de klant aan succes. De uitdaging ligt altijd in het meest ingenieuze, in welke zin dan ook. Vandaar de naam CLAFIS Ingenieus.

Techniek, doorzettingsvermogen en talent.

Een leuke overeenkomst tussen Jongsma Engineering Solutions en CLAFIS is de passie en betrokkenheid bij het schaatsen. Jongsma was tussen 2008 en de Olympische Spelen in 2010 manager van Shani Davis. Sinds 2011 is Jongsma subsponsor van het JB Besturingstechniek marathonteam. CLAFIS is sinds 2008 actief als schaatssponsor en sinds 2014 met het eigen professioneel langebaan schaatsteam genaamd Team CLAFIS actief binnen de schaatssport. Net als in de schaatssport gaat het bij CLAFIS ook om techniek, doorzettingsvermogen en talent. Als landelijk ingenieursbureau werken zij met specialisten aan uiteenlopende technische projecten. De kracht, kennis en kunde van hun eigen mensen zijn hierin de sleutel tot succes. Zij bieden altijd de juiste adviezen en begeleiding. Voor elk project stellen zij het beste team samen. Een team waarin alle voor het project benodigde expertise en kwaliteiten vertegenwoordigd zijn. Dit doen zij vol trots en overgave, maar altijd sportief. Iedereen verdient een kans om zijn of haar talent te ontwikkelen. Op sportief gebied, maar ook in het dagelijks werk.

Specialismen
Bouw | Chemie | Energie & Transport | Food | Geo Informatie | Infrastructuur | Maritiem | Omgeving | Oil & Gas | (semi)Overheid | Utiliteitsbouw

Klik hier voor meer informatie passend bij uw productieproces.

 

ALPMA Breman Clafis JB Bestruringstechniek NovochemAir Quality Process Safrair