Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering
p>Wietze Jongsma is acquisiteur voor zes internationale organisaties die onder andere werkzaam zijn in de zuivelindustrie en voedingsmiddelenindustrie:  Alpma (inclusief dochterbedrijven LTH en Servi Doryl),  JB BesturingstechniekNovochem en  Clafis. Voor innovatieve installatietechniek is Jongsma commercieel adviseur voor Breman Zwolle. Jongsma Engineering Solutions is partner van de bedrijven Air Quality Process en Safrair. Jongsma gebruikt al zijn kennis voor het engineeren van een optimaal productieproces en verbeteren van uw rendement.

Verbindende schakel

Directeur Wietze Jongsma legt als acquisiteur, procesmanager en/of consultant verbindingen tussen personen en bedrijven. Jongsma geeft u enthousiast toegang tot het kapitaal waarmee hij zich onderscheidt: een enorm netwerk en veel ervaring in de zuivelindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Dit kapitaal maakt hij direct in uw bedrijf toepasbaar en te gelde.

Wietze Jongsma is sterk in het combineren van kwaliteiten en komt daarmee tot waardecreatie voor uw bedrijf.

Binnen zijn grote netwerk vervult hij afwisselend zijn rol als:

  • Architect
  • Aanjager
  • Handhaver
  • Ontwikkelaar
  • Verbindend Leider

Op de pagina projecten leest u meer over zijn rol voor diverse bedrijven.

Gerealiseerde projecten

De ervaring van Wietze Jongsma in de zuivelindustrie is breed. Hij realiseerde kwaliteitsmanagement middels automatiseringsprocessen met cameratechnologie. Maar ook het introduceren van innovatieve membraantechnologieën met ultrafiltratie, omgekeerde osmose en microparticulatie behoort tot zijn werkveld. Vanwege de langetermijn relaties en snel schakelen is bewust gekozen om partnerships aan te gaan met bedrijven met een directeur eigenaar, in plaats van grote (beursgenoteerde) ondernemingen.

Wietze Jongsma

Jongsma verdiende zijn sporen als leidinggevende en in commerciële functies. Hij heeft een brede kennis van- en toegang tot de beslissers binnen de internationale zuivelindustrie en voedingsmiddelenindustrie. De inzet van zijn commerciële en technische ervaring leiden voor u tot business excellence, een optimaler en efficienter productieproces en winstmaximalisering voor uw bedrijf.

Met Jongsma Engineering Solutions verzekert u zich van de meest innovatieve, internationale oplossingen voor uw bedrijf. In het bovenstaande submenu wordt u geinformeerd over de partners. Op de kaart hierboven ziet u de vestingingsplaatsen van onze partners.

Wietze Jongsma: ‘Kenmerkend voor mijn werkwijze is: ‘Gedrevenheid, technische kennis, langdurige relaties, authentiek, altijd beschikbaar zijn, betrokkenheid en altijd perspectieven en oplossingen zien voor een probleem. Daarom onze naam Jongsma Solutions.’

Klik hier voor het CV van Wietze Jongsma.
Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak, ontdek hoe u uw productieproces kunt optimaliseren

Bel ons voor meer resultaat. 

 

ALPMA Breman Clafis JB Bestruringstechniek Novochem Air Quality Process Safrair