Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering Banner Jongsma Engineering

Wietze Jongsma is matchmaker voor bedrijven en brengt verbindingen tot stand. Netwerken en relatiebeheer spelen daarbij een belangrijke rol. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen mag niet ontbreken. Daarom draagt Jongsma als bestuurslid, lid of als sponsor een aantal clubs en netwerken een warm hart toe. Jongsma Netwerken

Denken Delen Durven Doen

Wietze Jongsma is bedenker/initiatiefnemer van het collectief Denken Delen Durven Doen Het idee is geboren tijdens het bezoek aan de Olympische Spelen in Sochi (met de Clafis Schaatsploeg) Op 13 september 2018 vindt de vijfde editie plaats bij Omke Jan in Woudsend. 7 partners/lokale bedrijven van Jongsma dragen het gedachtengoed een warm hart toe. Klik hier voor meer informatie.

Dorstige Koopman

Op initiatief van Jan Bles is er een ploeg van 22 meedenkers, doeners en investeerders gevormd om het contact met de boer, visser en tuinder uit de omgeving te vernieuwen. Zie ook www.blesbros.nl.

The A team, cook & connect

Wietze Jongsma is lid van The A Team. The A Team is een netwerk en kookclub voor gelijkgestemde ondernemers die kennis willen delen en samenwerkingsmogelijkheden willen onderzoeken onder het genot van een heerlijke maaltijd. Op een avond van The A team worden zakelijke issues gedeeld, wordt er gespard over ondernemerszaken en worden kansen besproken. The A Team bestaat uit 12 – 16 ondernemers.

Raad van Advies

Lid RVA voor viering 500 jaar Ooststellingwerf vanaf november 2016 ( Realisatie September 2017).

VNO-NCW

Wietze Jongsma is lid van VNO NCW. Het active lidmaatschap van dit grootste noordelijke netwerk biedt ondernemers de kans op een informele wijze waardevolle contacten te leggen en te onderhouden op een groot ondernemerspodium. Wietze Jongsma is actief in de Noordgang DDO (regio Dokkum, Drachten, Oosterwolde), dat als klankbordgroep dient voor VNO NCW. Op regelmatige basis worden hier diverse zakelijke en politieke thema's besproken binnen een select collectief. 

 

 

Friese Zaken

Als lid (en voormalig bestuurslid) van Friese Zaken is Wietze Jongsma al jaren zeer actief betrokken bij deze club. Friese Zaken is één van de meest toonaangevende commerciële clubs van Friesland. Bij Friese Zaken treft u de decisionmakers uit het bedrijfsleven. Netwerken is van onschatbare waarde voor u als ondernemer, manager en/of bestuurder. Zakendoen is mensenwerk en relatiebeheer speelt daarin een belangrijke rol.

De Commerciële Club Ooststellingwerf

Wietze Jongsma is al jaren lid van de CCO. De CCO is opgericht met als doelstelling het bevorderen van de handel, industrie en dienstverlening op zowel plaatselijk als gemeentelijk niveau; het bevorderen van contacten met de gemeente, provincie en landelijke overheid; het bevorderen van de werkgelegenheid in de gemeente Ooststellingwerf; het bevorderen van de belangen van de leden van de vereniging. De CCO biedt uitstekende netwerkmogelijkheden.

 

Businessclub Thialf

Wietze Jongsma is lid van de Businessclub Thialf in Heerenveen.

 

JVOostenburg

De plaatselijke voetbalvereniging JVOostenburg kan rekenen op de steun en support van Jongsma Engineering Solutions BV. Jongsma is actief als sponsor van het jeugdteam B3. 'Bewegen is belangrijk voor de sociale vorming en gezondheid. Zonder steun van het bedrijfsleven zouden vele sportverenigingen niet kunnen bestaan dus daar nemen wij graag onze verantwoordelijkheid in,' aldus directeur Wietze Jongsma.

Friese Exportclub

De Friese Exportclub is de oudste exportclub van Nederland en telt momenteel 150 leden. Zes maal per jaar wisselen de leden tijdens diverse (thema-) bijeenkomsten kennis en ervaring uit met collega exporteurs over allerlei aspecten op exportgebied. Wietze Jongsma is lid van deze inspirerende club.

Gabbers

Lid van mannenclub uit Ooststellingwerf vanaf 2004 tot heden.

Frisian Dutch Dairy Network

Wietze Jongsma is lid van de Frisian Dutch Dairy Network. Frisian Dutch Dairy Network is een netwerkorganisatie die de partijen binnen de zuivelmarkt in Friesland met elkaar verbindt.

 

ALPMA Breman Clafis JB Bestruringstechniek Novochem Air Quality Process Safrair